ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

STALIS ALOE VERA FULL BODY

Stalis Aloe Vera Full Body

Stalis Aloe Vera Full Body

Stalis Aloe Vera Full Body : (Stalis = μικρή σταγόνα). Το νέο προϊόν της Douridas Medical για την καθημερινή περιποίηση του σώματος. Το Stalis ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμική περιοχή του σώματος και αναπλάθει τις φθορές που προξενεί σε αυτό η καθημερινή του έκθεση σε βλαπτικούς παράγοντες (έκθεση στον ήλιο, στο κρύο και σε αλλεργιογόνα σωματίδια).

Η αντιοξειδωτική του δράση προλαμβάνει τη δημιουργία των ελευθέρων ριζών στο δέρμα, που προκαλούν ξηρότητα, χαλάρωση και αλλοίωση του κολλαγόνου.

Οι διαπιστωμένες δράσεις της αλόης στο δέρμα, σε συνδιασμό με την πανθενόλη, την αλλαντοΐνη, το ελαιόλαδο και το υαλουρονικό , καθιστούν το Stalis Aloe Vera Full Body ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης για κάθε σημείο του σώματος.

SUN BURN-QUICK TANNING P3

Sun Burn-quick Tanning P3

Sun Burn-quick Tanning P3

Αντηλιακό λάδι σε σπρέι που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού 3 φορές από τα ηλιακά εγκαύματα και τις αλλεργίες, τον ήλιο, τη θάλασσα, το χλώριο της πισίνας , την άμμο, το γκαζόν κ.α Με υποαλεργικό υπέροχο άρωμα καρότου.

SUN BURN–QUICK TANNING P5–P10-P15

Sun Burn–quick Tanning P5–P10-P15

Sun Burn–quick Tanning P5–P10-P15

Αντηλιακό λάδι σε σπρέι που ενισχύει την άμυνα του δέρματος 5-10-15 φορές αντίστοιχα από τα ηλιακά εγκαύματα και τις αλλεργίες, τον ήλιο, τη θάλασσα, το χλώριο της πισίνας, την άμμο, το γκαζόν κ.α. Με υποαλεργικό υπέροχο άρωμα καρύδας.

ALOE VERA GEL P10

Aloe Vera Gel P10

Aloe Vera Gel P10

Ενισχύει την άμυνα του δέρματος 8-10-12 φορές αντίστοιχα από τα ηλιακά εγκαύματα και τις αλλεργίες από τον ήλιο, την θάλασσα, το χλώριο της πισίνας, την άμμο, το γκαζόν, κ.α. Έχει 100 % φυσική Aloe και λάδι ελιάς.