ΚΡΕΜΕΣ & ΑΛΟΙΦΕΣ

ERYTHRO FORTE BALSAM

Erythro Forte Balsam

Erythro Forte Balsam

Iδανικό προϊόν για το ερρεθισμένο δέρμα από τα χημικά, τα απορρυπαντικά, την τριβή. Περιποιείται τα σκασμένα χέρια και καταπολεμά την ξηροδερμία, τα διατρήματα και τις μικροεκδορές. Απορροφάται αμέσως, φροντίζει, ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα.

Ιδανικό για όλο το σώμα με ευχάριστο διακριτικό άρωμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει ουδέτερο pH. Χρήση μόνο εξωτερική. Κυκλοφορεί σε 120ml & 320ml.

LIP CREAM

Lip Cream

Lip Cream

Χρησιμοποιείται στα χείλη, κάτω από την μύτη που έχουμε πρόβλημα από καταρροή, στις άκρες των χειλιών που σκίζονται, όπου έχουμε οιδήματα και επιπλέον προλαμβάνει και συντελεί στην αποθεραπεία του επιχείλιου έρπητα (κυτταρόπλαση). Συνίσταται η χρήση του και σε μωρά παιδιά που ερρεθίζονται τα χείλη τους.

Είναι ένα ευεργετικό προϊόν και επιπλέον αιμοστατικό διότι περιέχει γεράνιο 0,3% που είναι το μόνο αιθέριο έλαιο που μπορεί να μπει σε ανοιχτεί πληγή και σταματάει το αίμα αμέσως. Έχει δείκτη προστασίας 25% και προφυλάσσει από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

DERMOTHERAPY POMADA ΚΡΕΜΑ

Dermotherapy Pomada Κρέμα

Dermotherapy Pomada Κρέμα

Πρόκειται για ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που σκοπό έχει την επούλωση των διατρημάτων που προέρχονται από την κατάκλιση, καθώς και την ενυδάτωση-προστασία του δέρματος από μολύνσεις. Εφαρμόζεται επάνω στο διάτρημα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκετε, διακόπτοντας άμεσα των πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων – μυκήτων που υπάρχουν στην περιοχή & λόγο του συστατικού της πανθενόλης που εμπεριέχει, επιτυγχάνει ταχύτατη επούλωση της πληγής.

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της κρέμας παίζει το κερί της μέλισσας, όπου δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ προστασίας, κρατώντας μακριά μολυντικές ουσίες, καθώς και η πανθενόλη που συντελεί στην κυτταρόπλαση της τραυματισμένης περιοχής.

ERYTHRO FORTE BALSAM ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 300ml

Erythro Forte Balsam υαλουρονικό

Erythro Forte Balsam υαλουρονικό

Προιόν για το ερεθισμένο δέρμα από τον ήλιο, τη θάλασσα, τα χημικά, την ξηροδερμία, τα απορρυπαντικά. Φροντίζει, ενυδατώνει ανακουφίζει και περιποιείται το δέρμα.

REGENERATING THERAPEUTIC ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Regenerating therapeutic κρέμα προσώπου

Regenerating therapeutic κρέμα προσώπου

Κρέμα προσώπου με Υαλουρονικό. Κατάληλη για εγκαυματα, ρυτίδες, φακίδες, πανάδες, ραγάδες. (30ml & 50ml)

SUN BURN 5%

Sun Burn 5%

Sun Burn 5%

Το προϊόν είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση ηλιακών εγκαυμάτων, για το ερρεθισμένο δέρμα από τον ήλιο, τα απορρυπαντικά, τα σκασμένα χέρια, την ξηροδερμία κ.α. Εμπλουτισμένη με ασβέστιο για την καταπολέμηση αλλεργιών και με πανθενόλη 5% ενυδατώνει, φροντίζει, ανακουφίζει και περιποιείται το δέρμα, αναπλάθει και επαναφέρει την επιδερμίδα στα φυσιολογικά επίπεδα.

SUN BURN 7%

Sun Burn 7%

Sun Burn 7%

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας για την αντιμετώπιση των ηλιακών εγκαυμάτων, καθώς και των εγκαυμάτων από θερμικές και χημικές αιτίες.Η κρέμα αυτή είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη Β5, που είναι η μοναδική βιταμίνη που μπορεί να εφαρμοστεί κατευθείαν πάνω σε ερρεθισμένο δέρμα και η οποία βοηθά την αναδόμηση των κατεστραμμένων κυττάρων.

Επίσης, περιέχει ασβέστιο, που βοηθά το δέρμα να καταπολεμήσει αλλεργίες, πρόπολη, που περιέχει αναλγητικά, αντισηπτικά και αντιβακτηριδιακά συστατικά, καθώς και λιπαρά οξέα (στεατικά) που βοηθούν την αναδόμηση του δέρματος.Η κρέμα SUN BURN σταματά τον πόνο, καταπολεμά τον κνησμό και βοηθά στη γρήγορη αναδόμηση του δέρματος.

SOLADON X

Soladon X

Soladon X

Το Soladon X είναι ένα ιδανικά μελετημένο σκεύασμα που προσφέρει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα μετά από επίπονα τσιμπήματα εντόμων (κουνούπια, μέλισσες, σφήκες κ.α.) καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό δημιουργώντας προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα και αδιαβροχοποιώντας την.

Επίσης, βοηθάει στην αναγέννηση και ανάπλαση του δέρματος καθώς περιέχει συστατικά που ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών.

ERYTHRO FORTE CENTRALIS

Erythro Forte Centralis

Erythro Forte Centralis

Καταπραϋντική και αναπλαστική κρέμα εξειδικευμένης δράσης για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση του πόνου αρθρώσεων (αρθρίτιδα) και μυών, για τοπική χρήση.

Ανακουφίζει από πόνους που οφείλονται σε μορφές αρθρίτιδας (ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα) και μυαλγίες (ισχιαλγία, οσφυαλγία, τενοντίτιδα). Σε περιπτώσεις νευραλγίας μπορεί να συντελέσει στην ελάττωση της δερματικής υπερευαισθησίας.