ΣΙΡΟΠΙΑ

ERYTHRO FORTE ΣΙΡΟΠΙ C

Erythro Forte Σιρόπι C

Erythro Forte Σιρόπι C

To σιρόπι Erythro Forte με μέλι, βιταμίνη C, που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και πράσινο τσάι, που είναι η βάση του, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στο κρυολόγημα.

Μαλακώνει τον πονεμένο και ερεθισμένο λαιμό, είναι αποσυμφορητικό του αναπνευστικού συστήματος, βλεννοδιαλυτικό, αποχρεμπτικό, σταματάει τον ξερό βήχα και τον κάνει ενεργό με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα πτύελα που φέρνουν δυσφορία στον πνεύμονα και στην αναπνοή.

Παράλληλα ο ευκάλυπτος και η μενθόλη με τις ευεργετικές ιδιότητές τους προσφέρουν αντισηψία προς αποφυγή λοιμώξεων. Το σιρόπι Erythro Forte εκτός από την πολύ ευχάριστη γεύση του είναι ένα πολύ αποτελεσματικό σκεύασμα πραγματικά χωρίς παρενέργειες.

ERYTHRO FORTE ΣΙΡΟΠΙ PLUS

Erythro Forte Σιρόπι Plus

Erythro Forte Σιρόπι Plus

Το σιρόπι Erythro Forte Syrup Plus με 100% φυσικά συστατικά αποτελεί ένα σκεύασμα που δύνανται να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, ευεργεσία στον ερεθισμένο λαιμό και αναστέλλει την παρόρμηση για βήχα.

Η σύνθεση του Erythro Forte Syrup Plus πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ουσιών που απομονώθηκαν κυρίως από φυτά γνωστά για τις αντιμικροβιακές, αναλγητικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις τους ιδιότητες όπως το τζίντζερ (πιπερόριζα), το μέλι, το πράσινο τσάι, το λεμόνι, ο ευκάλυπτος, η μενθόλη κλπ.