ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ

ERYTHRO FORTE CLASSIC

Erythro Forte Classic

Erythro Forte Classic

H Erythro Forte Thermo cream είναι μια πανίσχυρη θερμαντική κρέμα κατά του πόνου για τοπική χρήση. Ανακουφίζει από το μυϊκό άλγος που οφείλεται σε φυσικά αίτια όπως ο πόνος της πλάτης, το πιάσιμο της μέσης, οι πόνοι στις αρθρώσεις, το κρυολόγημα, τη γρίπη αλλά και τους πονοκεφάλους που οφείλονται σε υπερένταση των μυών του αυχένα, χωρίς να ερρεθίζει το δέρμα.

Φέρνει ευεξία, διευκολύνει την αναπνοή και είναι ιδανικό για την προθέρμανση αθλητών, αφού βοηθά τους μύες να μη τραυματίζονται και να μη παθαίνουν κράμπες αλλά και την αποθεραπεία τους αφού με απαλό μασάζ επιτυγχάνεται η χαλάρωση τους.

ERYTHRO FORTE EXTRA

Erythro Forte Extra

Erythro Forte Extra

Το Erythro Forte Extra με ευχάριστο άρωμα γεράνιο παρέχει ανακούφιση στους αυχενικούς πόνους, στους πόνους της μέσης της πλάτης, στην υπερένταση των μυών και στην αρθρίτιδα. Επίσης βοηθά στα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης.

Tα συστατικά της Extra με τον τρόπο που εμπεριέχονται βοηθούν κατά της κατάθλιψης. Δημιουργεί ευχάριστη και τονωτική διάθεση.

ERYTHRO FORTE STRONG

Erythro Forte Strong

Erythro Forte Strong

Πλέον η γνωστή σας ERYTHROFORTE θερμαντική κρέμα , ενδυναμωμένη και σε συσκευασίας σωληνάριου , για ευκολότερη μεταφορά.

ERYTHRO FORTE EVIXOL BIO

Erythro Forte Evixol Bio

Erythro Forte Evixol Bio

Η φυσική αποτελεσματική αντιμετώπιση στην κακουχία (ρινική καταρροή, ρινική συμφόρηση, ερεθισμένος λαιμός και βήχας, πόνοι).

Με τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών του της καμφοράς, της μέντας, του ευκαλύπτου, του δενδρολίβανου, του θυμαριού το EVIXOL συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης και του κρυολογήματος, καταπραΰνει τις φλεγμονές της αναπνευστικής οδού, μειώνει την υπερβολική έκκριση των βρόγχων, αποσυμφορεί το αναπνευστικό και απελευθερώνει την αναπνοή.