ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ

ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΛΕΜΟΝΙ

Χυμός αλόης λεμόνι

Χυμός αλόης λεμόνι

Ο χυμός της αλόης αποτελεί μια «βόμβα» πολύτιμων θρεπτικών και θεραπευτικών συστατικών όπως σάκχαρα, μέταλλα/ιχνοστοιχεία, ένζυμα, αμινοξέα, σαπωνίνες, στεροειδή, λιπαρά οξέα, ανθρακινόνες, βιταμίνες και λεκτίνες.

Ο χυμός Aloe Vera περιέχει 12 φυσικές ουσίες, οι οποίες έχει βρεθεί ότι εμποδίζουν την ανάπτυξη φλεγμονών, χωρίς να έχουν παρενέργειες. Γι΄αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, όπως ρευματισμοί, φλεγμονές των αυτιών, των ματιών και αρθρίτιδα.

Περιέχει τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Ε, φολικό οξύ και Νιασίνη. Kάποιες από αυτές τις βιταμίνες o ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τις αποθηκεύσει, έτσι χρειάζεται να τις λαμβάνει καθημερινά με την διατροφή.

ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ

Χυμός αλόης κρανμπερι

Χυμός αλόης κρανμπερι

Ο συμπυκνωμένος χυμός Aloe Vera με αποξηραμένα κρανμπερι, μέλι και βιταμίνη C, είναι ένα υγιεινός, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και σε θρεπτικά συστατικά. Συγκεντρώνει τις ευεργετικές επιδράσεις των συστατικών του σε έναν εύγευστο, υγιεινό χυμό. Ο χυμός της Aloe Vera ενισχύει φυσικά την άμυνα του οργανισμού με ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα και τα συστήματά του.